onsdag 18. november 2009

Store Håøy




I dag stilte det opp 5 dykkere klar for "nattdykk". Dykkeleder Roger og båtfører var Jakob, resten var Cor, Veronica og Rolleif. Roger stilte uten lykt og med defekte svømmeføtter, så vi måtte innom Jarl på redningskøyta for å låne føtter før avgang. Rolleif hadde som vanlig med seg ca 12 kina lykter så det ordnet seg med lykt også. Planen var Brattholmen, men pga dønninger la vi til i le av Store Håøy. Rolleif ble merkelig nok satt i par med to andre, bare sånn for å forsikre seg om at alle fikk dykt.

Hadde et flott dykk med meget bra sikt. Veronica gikk tom for strøm på lykta midt i dykket, men det ordnet seg greit for Lyktleif hadde selvfølgelig med to hovedlykter. Under kaffen hadde noen forkledd jakobs helnøtt som en fruktnøtt, dette holdt på å medføre at jakob kastet sin egen dyrbare helnøtt på sjøen, men oppdaget (desverre) forkledningen i siste øyeblikk.

Veronica gjorde et tappert forsøk på å snikinnføre mandariner som en del av skipskosten på Frøya, hun lyktes 100% og det ble fortært 1 kg med mandariner. I tillegg til, fruktnøtt, helnøtt og Cors peppernøtter. Mottakskomiten bestod denne gangen av en klubbformann, en ambulanse og en hel komite med festklare dykkere.

En flott kveld og et flott dykk

2 kommentarer:

  1. Jakob, nå "forsvinner" stemmer fra helnøtt.....har Roger bestukket Rolleif med ny tur sørøstover???

    SvarSlett
  2. Bare så det er sakt så bestikker eg ingen. Rolleif tok beslutning om og dra sørøst over helt alene. Men eg reiser snart sørøst over igjen.

    SvarSlett