lørdag 27. mars 2010

Terøy




I dag var det jubileumsdykk for Jakob med 1000 dykk :-) Rolleif ble utpekt som båtfører. Var en del sjø så vi la oss i le av Terøy, om det var vestre, nord vestre eller nordre side ble vi egentlig aldri enige om. Var meget dårlig sikt, men vi fikk plukket noen kamskjell og ble våte i håret. Håvard hadde litt lite bly og tok heisen, men fikk streng beskjed av Therese om å gå ned igjen å ta sikkerhetsstopp. Vi fikk besøk av en lokal fisker som vi hjalp med noe tau og fiskesnøre i propellen, som betaling fikk Håvard og Therese en breiflabb og en torsk, god byttehandel.

Hadde med ved som vi losset på Skarvøy. Jakob hadde med jubileumskake og engangsgrill. Vi feiret 1000 dykk for Jakob og markering av noe annet jeg ikke husker hva var.

På vei inn kom tåka sigende, men hva gjør vell det når en har radar og plotter, vi kom trygt til havn :)

Rolleif ( les Christine), preparerte kamskjellfangsten. Stekt kamskjell krydret med hvitløk, salt og pepper, på en seng av blomkål pure, Rukolasalat, cherrytomater og hvitløksbrød. Smakte forteffelig.

2 kommentarer:

  1. etter bilde og dåme så tror eg du kommer til og plukke mye mer kamskjell en det du har gjort før. Kan du lsa noen skjell ligge igjen til oss andre???

    SvarSlett
  2. Gratulerer med 1000 Jakob, og til Rolleif hvis den tallerkenen er representativ for kosten i heimen-- Gratulerer med kjerringa!

    SvarSlett