fredag 9. mai 2014

Lindholmen Vest

7 froskemenn og damer hadde funnet veien til bua for å være med på klubbdykk.Vi fant ut at vestsida av lindholmen var i le og her var noe for alle nivåer og interessefelt.

Cor og Arnt var første par i vannet og hadde en runde ned langs veggen og observerte nakensnegler og diverse annet snadder.Arnt fikk et tøft merke i panna da lykta kom noe fort under ihoppet.

Peder og Linn Therese skulle ha et kursdykk som hang igjen,her gikk alle øvelsene strålende,så nå er det bare et par dykk til og mer tid under vann som gjenstår så har vi enda en utmerket dykker i klubben.

Kjell Ove,Rolleif og Kevin var siste flokk i vannet,Kjell Ove var såpass framsynt at han sa at her var det potensielt for feilnavigering(han snakket av erfaring),men siden Kevin skulle være navigatør med et kompass uten sprit så kom dette til å gå strålende.Men det var Kjell Ove som fikk rett for de kom opp såpass langt ute i skagerak at skipperen viste medlidenhet og kjørte ut og hentet gjengen.Vi avsluttet med kaffe og sjokolade på vei inn til bua.

Cor var dykkeleder og Peder var skipper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar