Vi hadde fått spørsmål fra Andreas Viestad om vi
kunne plukke diverse skjell og skalldyr og komme inn på brygga hans og se på
tilberedning og prøvesmaking.
Vi valgte derfor å framskynde klubbdykket til klokka 1700 så det ikke skulle bli så seint for de av oss som fremdeles ikke har begynt på ferien.Første par gikk i vannet i Sævika for å finne kuskjell,de kom opp med både skjell og kråkeboller. Så ble det troppeforflytting ut i Håøyrenna hvor resten av flokken gikk i vannet for å plukke kamskjell og annet spiselig,så gikk turen inn til Lyngsvåg der en hel flokk ventet oss.
Der ble det kokt krabber,stekt kamskjell
og laget en slags pytt i panne med krabbe oppi. Det smakte fortreffelig.
Etter at maten var fortært ble kursen satt tilbake til Farsund.
Øyvind var dykkeleder og Peder var skip per
Enegizerkaninen gikk tom for strøm på veien hjem :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar